Bergamunken.blogg.se

Hyra mjukglassmaskin, popcornmaskin, slushmaskin, sockervaddsmaskin, hoppborg mm till Ditt event eller blogg - Bergamunken

Popcornmaskin med vagn på företags mässa på Handelshögskolan i Stockholm

Publicerad 2017-02-11 12:13:52 i Allmänt, Popcorn,

Popcornmaskin med tillhörande vagn var på företags mässa i Stockholm igår. Där bjöd Arctic på popcorn i sin monter med vita popcornbägare, som man enkelt sätter etikett på, för att göra reklam för sitt företag på mässan.
 
Popcorn är perfekt och väldigt uppskattar att bjuda på. I mässmontern, på företagseventet, på partyt eller kalaset, ja, popcorn passar i dom flesta miljöer.

Med våra fina popcornvagnar serverar du enkelt goda popcorn.
 
Komplettera med fädgipoppade popcorn, och du får mer tid för dina mässbesökare!
 
Den här gången var popcornmaskinen på Handelsdagarna i Stockholm. Det är det största årliga projektetHandelshögskolan, med över 150 studenter som bidrar till att organisera mässan. Det är ett konkret uttryck för det nära band som finns mellan näringslivet och SASSE. Mässan, som kom att orginaiseras för första gången 1983, är mycket uppskattad av både deltagande företag och besökande studenter.

Det hela började som en endags mässa, men sedan dess har Handelsdagarna vvuxit till en hel vecka program med två utställningsdagar, banketter , intervjutillfällen, föreläsningar och ett kvällsmingel. Veckan inleds med tre dagar som är tänkta att vara ett preparat fylld med föreläsningar och andra aktiviteter för att leda fram till de två utställningsdagarna.
 
Vi på Bergamunken kan även hjälpa er om ni vill köpa popcornmaskin.
 
Då kan ni poppa loss varje dag.
 
Varmt välkommen till Bergamunken, när du vill bjuda på goda nypoppade popcorn på Ditt evenemang!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bergmunken AB

Bergamunken AB hyr ut och säljer nöjesmaskiner inom mjukglass, popcorn, slush, sockervadd, hoppborg med tillbehör i Stockholm, Göteborg och Malmö till Ditt event eller evenemang! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela