Bergamunken.blogg.se

Hyra mjukglassmaskin, popcornmaskin, slushmaskin, sockervaddsmaskin, hoppborg mm till Ditt event eller blogg - Bergamunken

Hyra sockervaddsmaskin

Publicerad 2016-05-20 00:13:00 i Allmänt,

Hyra sockervaddsmaskin gör du enkelt och billigt av oss på Bergamunken. Snart är det dags för skolfester och skolavslutningar, och vad passar inte bättre än att hyra en sockervaddsmaskin. Vi har hyrt ut till flera skolklasser och föreningar, och vilken succé det varit!

Sockervadd (även kallat spunnet socker) besår mestadels av luft, och socker såklart. En sockervadd innehåller ungefär 2 sockerbitar med socker, alltså betydligt mindre än en burk med läsk, som kan innehålla så mycket som 10 bitar med socker.

Ett kilo socker räcker till runt 40-50 socker vaddar.

Vi har pinnar och färgat socker att köpa i flera olika smaker och färger, som gör ditt sockervaddsevent till det lilla extra!

Läs mer på vår hemsida:
www.bergamunken.com
www.bergamunken.com/hyra-sockervaddsmaskin

Färdiga partypaket för privatpersoner finns på den här sidan:
www.bergamunken.com/party-paket-sockervadd

Varmt välkommen till oss på Bergamunken, där vi förgyller din skolfest eller kalas med en sockervaddsmaskin. Känslan av att gå på tivoli, fast hemma på ditt kalas eller fest, eller skolparty!
 
 

Om

Min profilbild

Bergmunken AB

Bergamunken AB hyr ut och säljer nöjesmaskiner inom mjukglass, popcorn, slush, sockervadd, hoppborg med tillbehör i Stockholm, Göteborg och Malmö till Ditt event eller evenemang! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela