Bergamunken.blogg.se

Hyra mjukglassmaskin, popcornmaskin, slushmaskin, sockervaddsmaskin, hoppborg mm till Ditt event eller blogg - Bergamunken

Hyra hoppborg

Publicerad 2017-01-28 09:00:00 i Allmänt,

Hyra hoppborg i Stockholm hos oss på Bergamunken!

Nu är våren och sommaren snart här, med alla roliga aktiviteter! Underhåll små som stora med Bergamunkens hoppborgar!

Hyra hoppborg i Stockholm har aldrig varit enklare. Hyr hoppborg av Bergamunken till ditt företagsevenemang, event, kalas, barnaktivitet, butiksevent och liknande.

Vi finns i Stockholm, Göteborg & övriga Sverige. Hyr hoppborg redan idag och se fördelarna med att låta barnen hoppa loss! Dom älskar det!

Vi håller till i Åkersberga norr om Stockholm, så önskar du hyra hoppborg i Åkersberga, hyra hoppborg i Täby, hyra hoppborg i Vaxholm, eller hyra hoppborg i Danderyd, är vi på rätt sida av Stockholm!

Hos oss kan du även hyra hinderbana, rutschkana och rodeotjur. Perfekt till firmafesten!

Regnar det så har du möjlighet att avboka hoppborgen 48 timmar innan hyrestillfället! Observera att alla hoppar på egen risk!

Välkommen till Bergamunken!

Läs mer på: www.bergamunken.com/hyra-hoppborg

 


Intertek bjöd på mjukglass & popcorn

Publicerad 2017-01-27 16:56:00 i Allmänt, Mjukglass, Popcorn,

Intertek bjöd på mjukglass & popcorn

Intertek bjöd på popcorn och mjukglass  på deras kontor i Kista, norr om Stockholm, och vilken succé det blev. Med personal och på två olika våningar bjöds det på nypoppade popcorn och härligt krämig mjukglass med delikata tillbehör som salt-kolasås, minimaränger, lakrits-strössel och klassikern karamellströssel.
 
"Wow, vad häftigt" vad en av kommentarerna.
"Supergott" sa en annan.
 
Att ta sin egna mjukglass eller popcorn från en riktig mjukglassmaskin och popcornmaskin är en riktigt rolig, annorlunda och spännande sätt att piffa till företagseventet på.
 
På Bergamunken erbjuder vi allt som du behöver till din mjukglassmaskin och popcornmaskin. Med alla tillbehör Du behöver, och även personal som serverar, underhåller, fyller på och tar hand om dina kunder och personal.

Då kan du njuta lite extra, och fokusera på annat.
 
Välkommen till Bergamunken. Vi levererar en rolig och annorlunda upplevelse på din arbetsplats, event, kalas eller andra tillfällen då du vill bjuda på något gott!
 
 

Tillbehör till mjukglass, popcorn, sockervadd & slush

Publicerad 2017-01-26 11:32:20 i Allmänt,

Tillbehör till mjukglass, popcorn, sockervadd & slush


På Bergamunken har vi alla tillbehör Du behöver till din mjukglass, popcorn, sockervadd eller slushmaskin.

Tillbehör till mjukglassmaskin kan vara mjukglassmix, glassbägare med tryck, glass skedar, toppings och strössel.

Tillbehör till popcornmaskin kan vara bland annat popcornstrutar, popcornbägare, popcornbägare med tryck och popcornstrutar med trck, popcornmajs, kokosfett, popcornkryddor, färdigpoppade popcorn, popcornsalt med mera.

Tillbehör till sockervaddsmaskin kan vara sockervaddspinnar, sockervaddsstrutar, pinnar till sockervadd, färgat socker till sockervadd, sockervadds påsar, burkar till sockervadd med mera.

Tillbehör till slushmaskin kan vara slushmix, som vi har i flera olika färger och smaker, slushmuggar, slush sugrör.

Reservdelar till din mjukglassmaskin, popcornmaskin, sockervaddsmaskin och slushmaskin kan vi kanske också hjälpa dig med.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Välkommen till Bergamunken - Service & Kvalitet sedan 2009!

info@bergamunken.se

www.bergamunken.com

Om

Min profilbild

Bergmunken AB

Bergamunken AB hyr ut och säljer nöjesmaskiner inom mjukglass, popcorn, slush, sockervadd, hoppborg med tillbehör i Stockholm, Göteborg och Malmö till Ditt event eller evenemang! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela