Bergamunken.blogg.se

Hyra mjukglassmaskin, popcornmaskin, slushmaskin, sockervaddsmaskin, hoppborg mm till Ditt event eller blogg - Bergamunken

Färdigpoppade popcorn

Publicerad 2017-01-19 19:56:49 i Allmänt, Popcorn,

Färdigpoppade popcorn i säck om 100 liter eller 160 liter härligt goda popcorn. Färdigsaltade, och med en härligt god smörarom kommer dessa popcorn att göra succé på ditt event, eller där du vill servera popcorn.
 
Perfekt när du vill ha mycket färdiga popcorn, du kanske inte har tid att stå och poppa i 100 år, och det är förståligt.

Dessa popcorn kan dessutom fyllas upp direkt i bägare, och ställas på exempelvis ett bord. Perfekt som tilltugg till drinken. Beställ popcornbägare med eget tryck, så har du satt din egna prägel på ditt event!
 
Våra popcorn innehåller bara prima majskorn, självklart av högsta kvalitet, kokosolja och salt.
 
Popcornen levereras i plastsäck med kartong runt.
 
Vi kan skicka popcornen direkt till er med företagspaket. Handlar du som privatperson är du välkommen att hämta popcornen på vårt lager i Åkersberga, norr om Stockholm. Eller så skickar du till ett företag i närheten där du bor. Smart va? :)
 
Vi har kunder som till och med har sanerat spillolja med våra popcorn.
Dom går att använda till både det ena och det andra med andra ord. Inte enbart till att äta alltså, men det är väl det vanligaste.
 
Välkommen till Bergamunken AB, när du vill köpa mängder med färdigpoppade popcorn.

Läs mer på vår hemsida:
www.bergamunken.com
Färdigpoppade popcorn:
www.bergamunken.com/f-rdigpoppade-popcorn
Popcornbägare och strutar med eget tryck:
www.bergamunken.com/profiltryckbgarestrut.htm

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bergmunken AB

Bergamunken AB hyr ut och säljer nöjesmaskiner inom mjukglass, popcorn, slush, sockervadd, hoppborg med tillbehör i Stockholm, Göteborg och Malmö till Ditt event eller evenemang! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela