Bergamunken.blogg.se

Hyra mjukglassmaskin, popcornmaskin, slushmaskin, sockervaddsmaskin, hoppborg mm till Ditt event eller blogg - Bergamunken

Intertek bjöd på mjukglass & popcorn

Publicerad 2017-01-27 16:56:00 i Allmänt, Mjukglass, Popcorn,

Intertek bjöd på mjukglass & popcorn

Intertek bjöd på popcorn och mjukglass  på deras kontor i Kista, norr om Stockholm, och vilken succé det blev. Med personal och på två olika våningar bjöds det på nypoppade popcorn och härligt krämig mjukglass med delikata tillbehör som salt-kolasås, minimaränger, lakrits-strössel och klassikern karamellströssel.
 
"Wow, vad häftigt" vad en av kommentarerna.
"Supergott" sa en annan.
 
Att ta sin egna mjukglass eller popcorn från en riktig mjukglassmaskin och popcornmaskin är en riktigt rolig, annorlunda och spännande sätt att piffa till företagseventet på.
 
På Bergamunken erbjuder vi allt som du behöver till din mjukglassmaskin och popcornmaskin. Med alla tillbehör Du behöver, och även personal som serverar, underhåller, fyller på och tar hand om dina kunder och personal.

Då kan du njuta lite extra, och fokusera på annat.
 
Välkommen till Bergamunken. Vi levererar en rolig och annorlunda upplevelse på din arbetsplats, event, kalas eller andra tillfällen då du vill bjuda på något gott!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bergmunken AB

Bergamunken AB hyr ut och säljer nöjesmaskiner inom mjukglass, popcorn, slush, sockervadd, hoppborg med tillbehör i Stockholm, Göteborg och Malmö till Ditt event eller evenemang! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela