Bergamunken.blogg.se

Hyra mjukglassmaskin, popcornmaskin, slushmaskin, sockervaddsmaskin, hoppborg mm till Ditt event eller blogg - Bergamunken

Mjukglassmaskin med komplett partypaket

Publicerad 2017-01-11 18:23:55 i Allmänt, Mjukglass, Snacks,

Mjukglassmaskin med färdiga Partypaket kan Du som privatperson, förening, organisation, skolklass alltid hyra förmånligt av oss på Bergamunken. Vi tycker inte att det ska behöva kosta en förmögenhet att förgylla ditt party, kalas, fest, bröllop, ja, vilket typ av evenemang du i slutet sällskap har i din familj, släkt och vänskapskrets.

Under förutsättning att ni sätter upp en banderoll som gör reklam för Bergamunken, gör reklam på er Facebooksida, eller gör en länk eller ett blogginlägg på er hemsida kan vi tillsammans vinna på att samarbeta och göra reklam för varandra. Visst är vi smarta? Alla vinner väl på att samarbeta lite mera?

Mjukglass tillverkas snabbt och proffsigt i våra mjukglassmaskiner, som även finns till försäljning, om du vill "glassa" hemma varje dag! Tänkt dig en sådan här maskin i ditt kök? Vilken dröm!!!

Kontakta oss på Bergamunken för mer information.
www.bergamunken.com
http://www.bergamunken.com/party-paket-mjukglass

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bergmunken AB

Bergamunken AB hyr ut och säljer nöjesmaskiner inom mjukglass, popcorn, slush, sockervadd, hoppborg med tillbehör i Stockholm, Göteborg och Malmö till Ditt event eller evenemang! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela